Szösszenetek

Szösszenetek

Éjjel-nappal Budapest

2015. november 11. - Goldrose

Láttátok? Tegnap azért nagyon durva részt láthattunk... :)

Alexa és Bécy mint az új álompár. Erre Alexa mit csinál?? Nyilvánosan megtagadja Élete Szerelmét!! Milyen durva már...Általában a pasik csinálnak ilyet,hogy a csaj jó némi összeugrásra,na de ne akarjanak már kapcsolatot, és pláne nem akarják felvállalni a csajszit ország-világ előtt. Alexa meg azt mondja a riporternek,hogy Bécy csak a menedzsere! Pont Bécy... Aki hónapokig elviselte Alexa minden hülyeségét, felfuttatta a karrierjét,segítette mindenben,kifizette a cicijét, persze szimplán csak "baráti" alapon, erre most neki van egy őrültsége, ami úgy egyébként mindig is megvolt, és Alexa egyből megtagadja. Én biztos nem bocsájtottam volna meg ilyen hamar neki. Ti erről mit gondoltok?

 

Aztán jött Evelin,Borikával karöltve...Ez is elég durva húzás volt tőlük. Marci egyáltalán nem volt szemét Evelinnel szemben, nem játszadozott vele,nem alázta meg, nem használta ki, erre Evelin lejáratja fél Budapest előtt. Arról mit tehet Marci,hogy Evelint ebben a kapcsolatban csak a megfelelési kényszer hajtotta.Teljesen átalakult Marci mellett, kifordult önmagából, elveztette minden korábbi normális vonását. Így Édesem, meg úgy Édesem, azt hiszem az egész csajból egy nagy nyáltenger lett, ami Marci agyára ment, eltávolodott, és szakított vele. Az hogy a szakítás után felszed egy csajt,a férfiaknál tök normális, éreznie kell, hogy még jó pasi, bárkit megkaphat.De a szakítás után csinálta, ezt pedig Evelinnek sem kellett volna szem elől veszítenie. Komolyan nem értettem a reakcióját,ti igen?  

A bejegyzés trackback címe:

https://kdaniella.blog.hu/api/trackback/id/tr948071090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása